ANUNCIATE
Si quieres anunciar tu negocio, esta es tu web y tu revista.

Notícies

4 years ago

El premi Amic del Formatge s’atorgarà a Salvador Maura, ideòleg de la Fira de Formatges Artesans del Pirineu que enguany fa 25 anys

L’Ajuntament de la Seu d’Urgell atorgarà el premi Amic del Formatge a Salvador Maura, ideòleg de la Fira de Formatges Artesans del Pirineu i del Concurs de Formatges Artesans del Pirineu, esdeveniments que se celebren en el marc de la Fira de Sant Ermengol de la capital alturgellenca des de fa 25 anys.
Cal recordar que el premi Amic del Formatge s’atorga cada any a una persona que, en la seva actuació professional, contribueix a la cultura del formatge i, especialment a la difusió dels formatges artesans del Pirineu. Enguany, la Fira de Formatges Artesans del Pirineu celebra el seu 25è aniversari, després que Salvador Maura organitzés la seva primera edició l’any 1995 i en fos el seu màxim responsable fins l’any 2004.
El premi es lliurarà en el marc de la Fira de Sant Ermengol, concretament en un acte que tindrà lloc a l’Aula de Tast -espai a tocar del recinte de formatatges- el divendres 18 d’octubre, a les 18:45 hores.
Naixement de la Fira de formatges Artesans del Pirineu
Salvador Maura, que treballava com a tècnic en desenvolupament rural a l’oficina del DARP a la Seu d’Urgell, va tenir la idea d’organitzar una fira dedicada als formatges que s’elaboren artesanalment a banda i banda de la serralada pirinenca després de participar en uns cursos sobre la implantació de les noves polítiques agràries comunitàries. “L’objectiu d’organitzar aquesta fira i el seu concurs dins la Fira de Sant Ermengol, explica Maura, era dignificar la producció pròpia i donar visibilitat als petits productors. És així com sorgeix la Fira de Formatges Artesans del Pirineu, i el seu concurs, farà enguany 25 anys, i que en edicions posteriors es complementa amb l’organització de la jornada tècnica adreçada als productors i professionals del sector làctic”, remarca.
A patir de 2001, Salvador Maura elabora formatges artesans des de la seva formatgeria, Mas d’Eroles a Adrall (Alt Urgell). Com a formatger participa tant a la Fira de Formatges Artesans del Pirineu com al concurs, des de l’any 2003. Actualment elabora un total de 15 formatges diferents: 10 de vaca i 5 d’ovella. Pel 25è aniversari de la fira, la Formatgeria Mas d’Eroles presentarà un nou formatge elaborat amb llet ecològica.
Davant el 25è aniversari de la Fira de Formatges Artesans del Pirineu, el també formatger Salvador Maura mostra la seva “satisfacció pel fet que la fira que se celebra a la Seu d’Urgell hagi crescut potencialment i s’hagi convertit en la fira de formatges més important del Pirineu”.
Lletera 2019
D’altra banda, la Fira de Sant Ermengol 2019 ja compta amb la imatge d’aquest any, que com ja fa unes quantes edicions, és una lletera decorada especialment per l’ocasió. La Fira de Sant Ermengol 2019 se celebrarà els dies 18, 19 i 20 d’octubre.

LIKE
LOVE
HAHA
WOW
SAD
ANGRY
4 years ago

La 7a edició de la Travessa Transfronterera serà nocturna coincidint amb la lluna plena

La 7a edició de la Travessa Transfronterera. Camí de Retrobament se celebrarà el dissabte 14 de setembre i, per primera vegada, serà nocturna, coincidint amb la lluna plena. En aquesta nova edició la travessa sortirà a les set de la tarda des del Palau d’Esports de la Seu d’Urgell amb arribada a la plaça de la Germandat de Sant Julià de Lòria (Principat d’Andorra).
Així ho han explicat aquest matí en roda de premsa a l’Ajuntament urgellenc, l’alcalde de la Seu d’Urgell, Jordi Fàbrega, el cònsol major del Comú de Sant Julià de Lòria, Josep Vila, juntament amb el regidor d’Esports, Carlos Guàrdia, el cònsol menor lauredià, Julià Call, el conseller d’Esports, Pere Pràxedes, i el director del Servei d’Esports de la Seu, David Vallvé.
En la seva intervenció, Jordi Fàbrega ha manifestat que “celebrar la setena edició d’aquesta travessa que uneix ambdós territoris de banda i banda de la frontera demostra la bona relació de veïnatge entre la Seu d’Urgell i Sant Julià de Lòria”. L’alcalde de la Seu ha remarcat la consolidació d’aquest esdeveniment esportiu i ha agraït la col·laboració de l’Ajuntament d’Estamariu i l’Entitat Municipal Descentralitzada de Bescaran (Valls de Valira), dos municipis de la comarca de l’Alt Urgell per on transcorre aquesta travessa abans d’arribar a La Rabassa, i que col·laboren en la sortida d’un els dos recorreguts.
Per la seva part, el cònsol major del Comú de Sant Julià de Lòria, Josep Vila, que ha agraït la participació de l’Ajuntament de la Seu d’Urgell per fer possible aquesta travessa, ha subratllat el seu caràcter de “retrobament”. “En aquest cas, la frontera no separa sinó que és un punt de trobada entre Sant Julià i la Seu, ja que ambdós territoris hi posem els mateixos esforços per realitzar aquest esdeveniment esportiu que aprofita l’herència que ens van deixar i que treballa per poder-la millorar”, ha manifestat el cònsol lauredià.
Cal senyalar que Rafting Parc i Naturlandia són també col·laboradors en aquesta travessa.
Travessa sostenible: gots de silicona i cintes de senyalització reutilitzables
La Travessa Transfronterera segueix apostant en generar el mínim impacte ambiental en els camins i corriols per on transcorre. Així ho ha explicat el regidor d’Esports de l’Ajuntament de la Seu d’Urgell, Carlos Guàrdia, que ha recordat “aquesta travessa transcorre per antics camins que comunicaven el territori alturgellenc amb Sant Julià de Lòria, els qual es troben bon estat i que s’han adaptat als nous temps, i que ara acullen esdeveniments esportius”.
Guàrdia també ha remarcat el “caràcter sostenible” d’aquesta cursa, que un any més no oferirà gots de plàstic d’un sol ús en els avituallaments, sinó que els participants hauran de portar els seus propis recipients per poder beure o bé llogar un got de silicona plegable dels que l’organització d’aquesta travessa posarà a disposició de qui ho necessiti.
Un altre exemple de sostenibilitat ambiental que aplica la travessa és que en aquesta setena edició s’estrenarà un nou sistema de marcatge amb cintes reutilitzables que permetran eliminar l’ús de cintes senyalització de plàstic. Es tracta d’una mesura pionera en les curses per muntanya que se celebren en el territori. En el cas de la Transfronterera, al tractar-se d’una cursa nocturna, aquestes cintes incorporaran elements reflectants.
La travessa
Pel que fa als aspectes més tècnics, explicats pel director del servei d’Esports de l’Ajuntament de la Seu d’Urgell, David Vallvé, la setena edició de la Travessa Transfronterera. Camí de Retrobament presenta dos recorreguts: el recorregut llarg de 28,6 km i el recorregut curt de 16,1km.
Pel que fa al recorregut llarg, aquest s’iniciarà a les set de la tarda des del Palau Municipal d’Esports de la Seu d’Urgell. L’edat mínima per participar-hi és de 16 anys. Consta de 28,6 km, amb un desnivell positiu de 2.491 m i desnivell negatiu de 2.283m, que ofereix un total de 5 avituallaments més el de l’arribada.
Respecte al recorregut curt, aquest sortirà a les vuit del vespre des del poble de Bescaran. L’edat mínima per participar-hi és de 12 anys. Consta de 16,1 km, amb un desnivell positiu de 1.256 m i desnivell negatiu de 1.659m, amb un total de 2 avituallaments més el de l’arribada.
Com a novetat d’aquesta edició és que podrà participar també per parelles pel fet de ser una cursa nocturna. En aquest sentit, la prova tindrà dues classificacions diferents. Val a dir que aquesta travessa és puntuable per al Circuit Fer.
Inscripcions
Els corredors i les corredores que vulguin prendre part en aquesta Cursa Transfronterera han d'inscriure's a través de l'adreça web www.transfronterera.com . La inscripció té un preu de 15 euros per participant per les inscripcions fetes fins el dijous 12 de setembre.

També es podrà fer de manera presencial al Centre Esportiu de Sant Julià i al palau Municipal d’Esports de la Seu d’Urgell, el divendres 13 de setembre, i tindrà un cost de 20 euros.
Serveis
Com en cada edició, l’organització de la Transfronterera facilitarà un servei d’autobusos per a desplaçar els i les participants que així ho desitgin i reservin plaça. El servei té un cost de 3€ per persona.
També es facilitarà un servei de dutxes gratuït al Centre Esportiu de Sant Julià de Lòria.

LIKE
LOVE
HAHA
WOW
SAD
ANGRY
4 years ago

Més de 1.500 persones han visitat l´exposició "2 Camins+1" a la Seu d´Urgell

Joan Ganyet, Ernest Altés i Arnau Obiols es declaren molt satisfets de l’experiència conjunta i manifesten la seva intenció d’exposar-la en altres sales durant els propers mesos

Escultura, fotografia i música han estat els pilars de l’experiència artística que Ernest Altés, Joan Ganyet i Arnau Obiols han presentat a la Seu d’Urgell en format de “triàleg”, en una exposició que ha estat oberta al públic a sala de Sant Domènec durant tot el mes de juliol.
En paraules de Ganyet, “2 CAMINS+1” cerca les zones de contacte, la interrelació entre elles, enteses com a expressions aparentment diverses, però que participen en l’essència unitària de l’art.
Ernest Altés (Vic,1956) juga amb la pedra, el ferro i el vidre per fer emergir formes i volums d’alta densitat estètica. La natura i la seva energia són els conductors de la seva obra. Altés ha exposat, individualment o col·lectivament, a diversos països del món; ha publicat llibres i articles i ha participat com a ponent a Simpòsiums d’escultura i d’arquitectura. A dia d’avui té 28 escultures públiques a Catalunya, Andorra, França, Espanya i Alemanya.
Joan Ganyet (la Seu d’Urgell, 1946) és arquitecte i fotògraf. Les seves fotografies, de suggerent plasticitat emparentada amb la pintura, són obtingudes dels murs de les ciutats històriques del Mediterrani (Roma, Palerm, Venècia, Atenes, Tarragona...).
Arnau Obiols (la Seu d’Urgell, 1985) fa música experimental extraient sons de diversos materials (ferros, vidre, pedra, etc.) amb un agut sentit de la composició. Obiols va protagonitzar l’acte inaugural de l’exposició a la sala gòtica de Sant Domènec, on va oferir un concert que va comptar amb una gran assistència de públic.
Ganyet, Altés i Obiols han iniciat contactes amb diferents espais expositius, susceptibles d’acollir l’exposició “2 CAMINS+1”.

LIKE
LOVE
HAHA
WOW
SAD
ANGRY
4 years ago

La Seu d’Urgell presenta una Festa Major per “viure-la, perquè la Seu és vida”

Aquest matí s’ha presentat el programa d’actes que conformen la Festa Major 2019 de la Seu d’Urgell que se celebrarà del 24 al 27 d’agost. També s’ha donat a conèixer el cartell de la Festa Major d’enguany que plasma de manera visual com la ciutadania urgellenca la viu i la gaudeix. Aquesta presentació ha anat a càrrec de l’alcalde urgellenc, Jordi Fàbrega, del regidor de Festes i Tradicions, Carlos Guàrdia, i el tècnic de Cultura i Festes, Andreu Campillo.
En la presentació, l’alcalde de la Seu, Jordi Fàbrega, ha agraït la tasca dels treballadors municipals, de la Comissió de Festes, de la Coordinadora de Casetes, del Consell Municipal d’Infants, del Consell Municipal de Joves, de les entitats i clubs, i de totes les persones voluntàries que hi col·laboren, per fer possible la Festa Major. Fàbrega ha volgut fer també “un reconeixement especial al nou regidor de Festes, Carlos Guàrdia, que amb la tasca prèvia i l’ajuda inestimable de la regidora sortint, Sílvia Iscla, han coordinat tot aquest treball coral que culmina amb la nostra Festa Major 2019”.
Més de 80 propostes festives
El programa de la Festa Major 2019 es compon de més de 80 propostes festives, de les quals 18 són esportives, totes elles adreçades a totes les franges d’edats, des de nadons fins a persones grans. Així ho ha explicat el regidor de Festes i Tradicions de l’Ajuntament de la Seu, Carlos Guàrdia, que ha destacat el Correfoc “com un esdeveniment festiu de referència, no només per als urgellencs i urgellenques sinó també per al públic que ve de fora de la Seu per veure’l i gaudir-lo”. També destaca, com cada any, el Ball Cerdà, “admirat i seguit a tot Catalunya”.
Enguany, el programa de la Festa Major presenta una “oferta millorada, per aconseguir un equilibri entres les diferents franges d’edat i gustos”, ha explicat Andreu Campillo. Bona part d’aquesta oferta lúdica i festiva s’ha pogut realitzar “gràcies a les entitats i clubs de la ciutat”.
Pel que fa a les activitats per al públic familiar hi destaquen El Pot Petit en concert, el Una nit amb el Mag Lari, l’Odradek “Artiluxis’, “Essències” amb el conegut Pepino Pascual, una ballada i classe oberta de swing amb We Swing Pirineu, la instal·lació d’un tobogan de 25 mestres al Camí Ral de Cerdanya o una jornada de jocs de taula, a càrrec d’ALLAU, al pati de la biblioteca.
Per al públic jove, a la Festa Major de la Seu d’Urgell hi actuaran els grups Buhos, Doctor Prats i el Dj Ernest Codina, així com diversos grups de versions.
També hi haurà les actuacions de les grans orquestres com La Principal de la Bisbal, l’Orquestra Saturno, l’Orquestra Acuario o l’Orquestra Europa.
El pregó
D’altra banda, l’alcalde urgellenc ha avançat que les jugadores del Cadí la Seu, del Club Sedis Bàsquet -que enguany celebra 50 anys- seran les ‘pregoneres’ de la Festa Major 2019.
Fàbrega ha remarcat la “magnífica temporada” realitzada per aquest equip femení que “ens ha fet gaudir a tota la ciutat i que s’ha guanyat representar-nos a l’EuropCup Women”. Al respecte, l’alcalde urgellenc ha afegit que protagonitzar el pregó de la Festa Major de la Seu d’Urgell “vol ser un homenatge de la Seu d’Urgell a la tasca esportiva de les jugadores del Cadí la Seu i a tot l’esport femení en general”.
Festa Major lliure de violències masclistes i LGBTIQfòbia
Des de l’Ajuntament urgellenc es fa una crida a gaudir d’una festa pròpia d’una societat cívica i lliure de violències masclistes i de LGBTIQfòbia.
En aquest sentit, la Seu d’Urgell també s’ha adherit a la campanya comarcal de sensibilització i prevenció ‘També és cosa meva. Per un Alt Urgell lliyure de violències masclistes i de LGBTIQfòbia amb un punt d’informació per prevenir situacions no desitjades en el marc de les violències masclistes, així com atenció especialitzada per aquelles persones que ho puguin requerir.

LIKE
LOVE
HAHA
WOW
SAD
ANGRY
4 years ago
Fotos de la cronologia

Anna Palma, bronze al Mundial U19 femení de bàsquet

Anna Palma va obtenir la medalla de bronze amb la selecció espanyola al Campionat del Món U19 femení de bàsquet, que es va disputar fins el diumenge passat a Bangkok (Tailàndia). La urgellenca va rebre la medalla després que el combinat estatal guanyés la final de consolació davant la selecció de Bèlgica (58-52). Prèviament, l´equip espanyol havia perdut el partit de semifinals contra l´Austràlia (55-64), quedant fora de la gran final. La jove jugadora del Cadí La Seu suma, així, un nou èxit pel bàsquet local.

(Foto: FEB)
@annapalma_17 felicitats!💪🏻🥳

LIKE
LOVE
HAHA
WOW
SAD
ANGRY
4 years ago
Fotos de la publicació de Les Mesures Alt Urgell

Miquel Martínez, tercer a la Challenge #ordino T2V

Aquest cap de setmana s’ha disputat la Challenge Ordino T2V, prova que decidia el Campió Nacional d’Andorra de ciclisme. Diumenge al matí es va disputar la Pujada a Arcalís, però les condicions metereològiques van fer que la prova es reduís en km. L’ urgellenc Miquel Martínez, de l’ equip @cycling_team_mvk12 que pertany al pilot de Moto GP Maverick Viñales, va aconseguir el segon lloc, a tan sols 19 segons del vencedor de la prova, Louis Chavanes. A la nit es va disputar la cursa contrarellotge als túnels dels dos Valires on Martínez va poder fer una bona crono per acabar pujant al tercer calaix del podi a la general.
@ Ordino-Arcalís

LIKE
LOVE
HAHA
WOW
SAD
ANGRY
4 years ago

La 46e edició del Retaule de Sant Ermengol incorpora, de nou, les Velles Ayguatèbia

El Patronat del Retaule de Sant Ermengol ha presentat l’edició 2019 del Retaule de Sant Ermengol que tindrà lloc del 3 al 10 d’agost, a les deu de la nit, al claustre de la Catedral de Santa Maria d’Urgell de la Seu d’Urgell. A la presentació hi han assistit el president del Retaule, Jesús Galindo, el director artístic de l’espectacle, Xavier Piguillem, acompanyats per l’alcalde de la ciutat, Jordi Fàbrega, i el tinent d’alcalde de Cultura de l’Ajuntament urgellenc, Carlos Guàrdia.
En aquesta nova edició, el Retaule de Sant Ermengol incorpora una novetat escènica amb les Velles d’Ayguatèbia. Així ho ha explicat el director artístic del Retaule, Xavier Piguillem, que ha assenyalat que “enguany hem augmentat la línia teatral del Retaule sense perdre l’essència ‘retaulista’ d’aquest espectacle que s’escenifica gràcies a un centenar d’actors i tècnics de la Seu d’Urgell, totalment amateurs”.
Piguillem ha avançat que enguany el Retaule l’obren unes narradores (les velles d’Ayguatèbia), les quals aniran introduint els diferents episodis de la vida de Sant Ermengol. Aquesta nova incorporació és l’adaptació de l’escena que Esteve Albert va ambientar l’any 1957 al poble d’Ayguatèbia (Conflent) -on se suposa que hauria nascut Ermengol cap a l’any 979- fins traslladar l’espectacle al segle XI.
El director artístic ha explicat que enguany el Retaule també presenta millores tècniques importants com la incorporació d’un micròfon en els actors principals perquè el públic pugui seguir millor l’espectacle, així com una millor il·luminació del mateix. Val a dir que aquest any també es comptarà en cadascuna de les 8 funcions del Retaule amb el Cant de la Sibil·la que interpretarà en viu i en directe la soprano Laura de Castellet.

Per la seva part, el president del Patronat del Retaule, Jesús Galindo, ha volgut remarcar “la grandesa de l’Esteve Albert per representar uns fets reals en un escenari natural i real. Gràcies a ell, molts urgellencs coneixem avui una part de la nostra història, que la fem nostra i l’estimem, ja que forma part de la nostra identitat, per això ens agradaria que tota la ciutadania de la Seu d’Urgell se’l faci seu”.
Galindo ha explicat que en els darrers deu anys, “els retaulistes hem reinventat cada any l’espectacle amb la incorporació de dos quadres escrits per Esteve Albert que mai s’havien representat, com la batalla d’Albesa i l’expedició a Còrdova, i es compta amb el compte Ermengol I d’Urgell, com a personatge secundari”. “Actualment -ha abundat Galindo- tenim un guió més ric, complex, més contextualitzat i aprofundim més en la història local, que en aquesta edició, després de 44 anys després, tornen les velles d’Ayguatèbia”.
El president del Patronat ha afegit que enguany s’han incorporat al retaule nous actors, de totes les edats, que van des d’infants de 2 anys a adults de 88. “Tot això, sense perdre l’esperit amateur i la plasticitat de l’obra, hem volgut donar-li més dinamisme, fer-ho més humà, proper i creïble”.
En la presentació d’aquesta nova edició del retaule de Sant Ermengol, l’alcalde de la Seu, Jordi Fàbrega, ha agraït al Patronat i al director del Retaule que any rere any s’escenifiqui aquest espectacle que des del 2004 es fa cada estiu de manera ininterrompuda. “El Retaule de Sant Ermengol ens aporta visitants i prestigi a la nostra ciutat, ja que s’escenifica en el claustre de la catedral de Santa Maria d’Urgell, que forma part del conjunt catedralici que s’inclou en el projecte de la candidatura de Patrimoni Mundial de la UNESCO”.
El tinent d’alcalde de Cultura, Carlos Guàrdia, ha finalitzat aquesta presentació subratllant que “només pel fet que el Retaule explica alguns episodis del bisbe Ermengol, és a dir, una part de la història de la Seu d’Urgell, ja val la pena anar-lo a veure”.
Concursos a les xarxes socials i entre el públic
Amb l’objectiu d’arribar al públic més jove -que és l’usuari majoritari de les xarxes socials com facebook, Twitter i Instagram- el Patronat del Retaule de Sant Ermengol posa en marxa en l’edició d’enguany el concurs #retauleermengol19, sopar per a 2 a Arbeletxe i el Castell de Ciutat. Aquesta iniciativa pretén difondre entre els usuaris de les xarxes socials el Retaule de Sant Ermengol, així com promoure els establiments de restauració del territori.
D’altra banda, per tal de premiar la fidelitat dels espectadors d’alguna de les funcions, el Patronat del Retaule de Sant Ermengol sortejarà entre les persones que omplin l’enquesta de valoració un lot de llibres i un lot de productes gastronòmics tradicionals de la llibreria La Puça d’Andorra la Vella.
Venda d’entrades
Les entrades per veure el Retaule de Sant Ermengol ja estan a la venda a l’oficina de Turisme Seu i al Consell Comarcal de l’Alt Urgell, a Andorra al Restaurant Cal Sinquede i a la Llibreria La Puça, mentre que a Puigcerdà es poden adquirir a Electricitat Marín.
També es poden reservar en línia a través de la pàgina web del Retaule www.retaulesantermengol.com
El preu de les entrades a taquilla són de 15 euros, mentre que les anticipades costen 13 euros. Per a persones jubilades i Carnet Jove el preu de l’entrada és de 10 euros.

LIKE
LOVE
HAHA
WOW
SAD
ANGRY
4 years ago

L’antiga comanda hospitalera de Sant Salvador d’Isot, primera� proposta del cicle “Els dimecres coneixem l’Alt Urgell”

(Foto: Carles Gascón)

La sortida a peu tindrà lloc el dia 31 de juliol des del poble de Gavarra

El cicle de sortides guiades “Els Dimecres coneixem l’Alt Urgell” torna un altre any amb un seguit de noves propostes per conèixer, caminant, la comarca de l’Alt Urgell i el seu patrimoni cultural i natural. Enguany, el cicle comença puntual, dimecres 31 de juliol, amb una caminada des de Gavarra fins a les restes de l’antiga comanda hospitalera de Sant Salvador d’Isot, un indret que amaga la història poc coneguda de la presència dels frares i les monges de l’orde de l’Hospital de Sant Joan de Jerusalem en aquestes terres.

Tot i ser un ordre de caràcter militar, els frares hospitalers tenien també un objectiu assistencial, que té molt a veure amb l’ajuda i l’acollida a la gent de pas. En el cas de Sant Salvador d’Isot, actualment en ruïnes, l’emplaçament acollí una comunitat de monges hospitaleres documentades des del primer quart del segle xiii, en un període d’efervescència de l’espiritualitat femenina que reclamarà la implementació de noves solucions a noves demandes religioses que, fins aquell moment, no havien rebut gaire atenció.

Aquests i altres aspectes seran tractats en la caminada del proper dimecres dia 31 de juliol, en una activitat que forma part d’un cicle que pretén agermanar la pràctica del senderisme amb el coneixement del ric patrimoni comarcal. Totes les visites són guiades per tècnics del Consell Comarcal de l’Alt Urgell, coneixedors del territori i de la seva història, i són gratuïtes. Per participar-hi només cal inscriure’s a l’Oficina de Turisme del Consell Comarcal de l’Alt Urgell (tel. 973 35 31 12) o a l’Espai Ermengol de la Seu d’Urgell (tel. 973 351 511).

LIKE
LOVE
HAHA
WOW
SAD
ANGRY
4 years ago

L’Alt Urgell posa en marxa el programa 30plus d’inserció laboral per a persones de 30 a 45 anys en situació d’atur

S’ofereix a les empreses contractacions subvencionades dels inscrits al programa

El Consell Comarcal de l’Alt Urgell acaba de posar en marxa el programa 30plus de formació i inserció laboral per a persones de 30 a 45 anys en situació d’atur. Es tracta d’un programa ocupacional, dirigit a empreses i persones, que té per objectiu la inserció laboral segons necessitats de l’empresa.
Les persones interessades a formar part del programa han d’estar inscrites al Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC). A aquestes persones se’ls proporcionarà formació específica, experiència professional i assessorament i seguiment durant tot el procés. Pel que fa a les empreses que es vulguin adherir al programa, han de ser del territori i tenir necessitats de contractació de personal. Se’ls oferirà la possibilitat de realitzar contractacions subvencionades per un període de 6 o 9 mesos.

Tant les persones com les empreses interessades en el programa, s’han d’adreçar al Centre Empresarial i Tecnològic de l’Alt Pirineu (CETAP), al telèfon 973 35 58 98 o bé a l’adreça de correu electrònic 30plus@alturgell.cat.

El programa 30 plus és participat per la Generalitat de Catalunya, el Consell Comarcal de l’Alt Urgell, el Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC), el Ministeri de Treball, Migracions i Seguretat Social i la Unió Europea a través de la Iniciativa d’Ocupació Juvenil del Fons Social Europeu.

LIKE
LOVE
HAHA
WOW
SAD
ANGRY
« 4 of 255 »